Velkommen til Gebr. Heinemann Retail Denmark

Om os

Gebr. Heinemann Retail Denmark er et datterselskab 100% ejet af Gebr. Heinemann SE & Co. KG, som er en af verdens førende detailhandelsvirksomheder, og driver seks Tax Free-butikker i Københavns lufthavn. Butikkerne i København er blevet drevet af Gebr. Heinemann siden marts 2007.

Virksomhedens sociale ansvar

Gebr. Heinemann Retail Denmark har omkring 350 ansatte og følger en konsekvent strategi for virksomhedsansvar, som inkluderer en bæredygtig HR-ledelse og en ansvarlig miljømæssig adfærd. Vi er del af den tyske familieejede koncern Gebr. Heinemann. For virksomheden er social ansvarlighed ikke bare et modefænomen, det er en del af vores DNA. Det er det grundlæggende ideal om ære og integritet i det daglige arbejde, som Gebr. Heinemann blev grundlagt på i 1879.

 

Hos Gebr. Heinemann Retail Denmark er vi også forpligtede til at handle miljørigtigt. Vores værdier understreger den stemning af solidaritet og samhørighed, der gør os til en del af en global familie, hvor alle medlemmerne støtter og respekterer hinanden.

 

Vores tiltag omkring virksomhedens sociale ansvar hjælper os med at gøre forretninger på en ansvarlig måde og samtidig fokusere på vores vision og mission ved at udleve vores mærkeværdier - personlig, serviceorienteret og overraskende - for derved at skabe værdi for vores kunder og virksomheden.

Få mere at vide om virksomhedens sociale ansvar hos Gebr. Heinemann Group

Begynd din karriere her

Hos Gebr. Heinemann Retail Denmark er vi omkring 350 medarbejdere, som dagligt håndterer salget i seks Tax Free-butikker i Københavns lufthavn. At arbejde hos Gebr. Heinemann Retail Denmark er meget mere end bare et job. Det er en mulighed for at blive en del af en global familie med 6.000 medlemmer. Vi er en del af den familieejede tyske koncern Gebr. Heinemann, med hovedsæde i Hamborg. Vores prioritet er at sikre langsigtet tilfredshed blandt vores medarbejdere.

Derfor sørger vi for, at du har mulighed for at sætte et præg på dit daglige arbejde med din egen individuelle personlighed og dine erfaringer, og at dine tanker bliver taget alvorligt i processen. Fordi det først er dér, du føler en ægte lidenskab for det, du gør og træffer beslutninger, der hjælper både dig og virksomheden med at opnå fremskridt.

Se alle vores ledige stillinger her

Kontakt os

Kontakt os direkte

Gebr. Heinemann Retail ApS
Vestvej 6, 2770 Kastrup
Denmark

customerservice@heinemann-retail.dk